Okej, så jag har jobbat HÅRT med ett filmteam de senaste dygnen, 13-14 timmar per dag och så fort jag kom hem somnade jag sedan var det direkt upp till jobbet. Igår var min sista dag och nu sitter jag i soffan och reflekterar lite över mina "lata dagar" vanor.
 
Jag kliver upp sent, äter en påse choklad och har en kopp kaffe, hunden ligger trött på golvet och är ledsen för att vi inte är ute. Det är disk i köket och kläder över hela golvet (vi flyttade för en månad sedan och har inte haft tid att komma i ordning). Jag sitter och kollar på skit Tv och kliar sönder min hud. Är detta verkligen hur jag vill spendera min tid? Jag vet att jag återhämtar mig från allt hårt jobb, men hur vill jag egentligen att det ser ut?
 
Jag vill kliva upp sisådär 10 och ta hunden för en liten jogg upp till parken. Sedan vill jg förbereda en kopp te och en smoothie med jordgubbar och bananskivor på sidan av i ett rent, fördiginrett kök. Sedan vill jag sätta mig ner i min vilfåtölj i mitt rena vardagsrum och kolla på Gossip Girl, Sex and The City, Desperate Housewifes eller någon annan tjejig inspirerande serie. Jag vill sitta i fina mysiga rena "fritidskläder" istället för mjukisbyxor och t-shirt. Det ska lukta gott och kännas rent. Efter frukost vill jag fixa naglarna och ta en dusch, sedan göra lite jobb på datorn. 
 
Dags att börja jobba på det här..